Προιοντα | ΑΠΑΓΩΓΟΣ ΕΣΤΙΑΚωδικός: 02-001
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αποτελείται από δύο βασικά μέρη:
a)    Τον πάγκο εργασίας με το κομοδίνο
b)    Τον κλωβό εργασίας με την συσκευή αναρρόφησης

a)    Ο πάγκος εργασίας έχει μεταλλικό σκελετό κατασκευασμένο από κοιλοδοκό 60Χ30Χ2,5mm και 30Χ30Χ2,5mm ο οποίος είναι βαμμένος ηλεκτροστατικά με εποξεική πούδρα, αφού προηγουμένως έχει υποστεί απολάδωση, αποσκωρίωση και φωσφάτωση, για προστασία από την σκωριά. 
Η επιφάνεια εργασίας θα είναι διασ/ων 1560Χ830X2400mm με ένα Λεκανίδιο 300Χ150mm και θα είναι κατασκευασμένη από Stoneware.
Κάτω από την επιφάνεια εργασίας και στην όψη του πάγκου τοποθετείται το πάνελ με τα χειριστήρια νερού και γκαζιού καθώς και ηλεκτρικός πίνακας.
Τα χειριστήρια (νερού – γκαζιού) έχουν χρωματισμό ανάλογο με το μέσο ροής.
Το ηλεκτρικό σύστημα περιλαμβάνει:
α) Γενικό Ασφαλειοδιακόπτη
β) Δύο πρίζες σούκου
γ) Ασφαλειοδιακόπτη των δύο πριζών
δ) Διακόπτη φωτισμού
ε) Διακόπτη (on – off) και ρυθμιστή στροφών για τον απορροφητήρα
στ) Ασφαλειοδιακόπτη του φωτιστικού σώματος και της συσκευής απορρόφησης
ζ) Ο Απορροφητήρας θα είναι τριφασικός μεγίστης απορρόφησης 2.300m³/h. αντιεκρηκτικού τύπου,  εξωτερικής ροής, από πολυπροπυλένιο (ΡΡ) και φτερωτή από P.V.C.με περίβλημα αντιστατικό  για να μη δημιουργείται στατικός ηλεκτρισμός. Θα έχει ρυθμιστή στροφών και θα είναι χαμηλού θορύβου κάτω από <60db, θα είναι υψηλής στατικής πίεσης.
η) Θα φέρει INVERTER το οποίο: α)  θα ρυθμίζει τις στροφές του κινητήρα από 0 έως το μέγιστο, β) θα παρέχει θερμική προστασία του κινητήρα και γ) θα παρέχει την δυνατότητα ακαριαίου σταματήματος του κινητήρα.
Κάτω από το πάνελ τοποθετείται ένα δίφυλλο ντουλάπι μελαμίνης με ένα ράφι αναρτώμενο στον σκελετό ή τροχήλατο.
                                                                                                         
b)    Ο κλωβός έχει και αυτός μεταλλικό σκελετό όπως και ο πάγκος (έχει υποστεί την ίδια διαδικασία βαφής) και αποτελείται από δύο τοιχώματα. Εσωτερικά (πλάτη, πλαϊνά, οροφή) επενδεδυμένος εξ΄ ολοκλήρου με βακελίτη, ανθεκτικό σε χημικούς διαλύτες. Εσωτερικά στην πλάτη υπάρχει διάταξη με διπλή πλάτη για την απορρόφηση των βαρέων αερίων. Στην πλάτη βρίσκονται και οι κρουνοί νερού & γκαζιού.
Εξωτερικά οι δύο πλευρές του έχουν κάλυμμα από μελαμίνη 18mm με σόκορο P.V.C. 3mm.
Στην οροφή του κλωβού υπάρχει το στόμιο εξόδου των αερίων και το φωτιστικό σώμα, που δεν έρχεται σε επαφή με τα αέρια.
Στην όψη του κλωβού υπάρχει ένα σταθερό τμήμα από βακελίτη και ένα κινητό κρύσταλλο 6mm ασφαλείας (τρίπλεξ) για την μη εκτίναξη θρυψάλων σε περίπτωση έκρηξης. Το κινητό κρύσταλλο (πόρτα) σταθεροποιείται σε οποιοδήποτε επιθυμητό ύψος, με σύστημα αντιβάρων.